Mogelijkheden

Harddraaien

CNC Frezen

CNC Draaien

Lasergraveren

Diepgatboren

Zinkvonken

Draadvonken

Vlakslijpen

Rondslijpen

Laserlassen

Ultrasoon Reinigen

3D Meten

Kunnen wij iets voor u doen?

Contacteer Luc als je meer wil weten over onze technische mogelijkheden. 

info@decraecker.be
+32 9/369.28.69

Harddraaien

Op onze Hembrug harddraaibank kunnen we moeiteloos en uiterst nauwkeurig geharde onderdelen draaien met een afwerkingsgraad tot 0.08 Ra. 

De maximum werkstukafmetingen zijn 350mm diameter met 300mm lengte.

CNC Frezen

Als u een freesopdracht hebt voor ons is er weinig dat we niet kunnen. Dankzij continu investeren in freesmachines kunnen we moeiteloos 3D-frezen, hardfrezen en 5-assig simultaan frezen, dit alles tot op 0.01mm nauwkeurig. Uiteraard kan u ook voor simpel freeswerk bij ons terecht.

Wij kunnen stukken aan tot maximum afmetingen 3000 x 800 x 500mm.

CNC Draaien

Op onze 2 Mazak draaibanken en ons Mazak draai-freescentrum kunnen we al uw draaiwerk tot diameter 400 en lengte 1500mm aan. Voor het seriewerk hebben we een robot.

Lasergraveren

Op onze Integrex I-400 kunnen we stukken tot diameter 400mm met lengte 1500mm draaien en frezen in dezelfde opstelling. Dit zorgt voor een hogere nauwkeurigheid en een snellere afwerking.

Diepgatboren

Dankzij 60 bar binnenkoeling op onze machine kunnen wij snel en nauwkeurig gaten tot 1000mm diep en diameter 30mm boren.

 

Zinkvonken

Op onze Agie Charmilles zinkvonkmachines met C-as en elektrodenwisselaar kunnen we werkstukken afwerken tot 900 x 600mm. Daarnaast hebben we ook een startgatvonker waarmee we ook snel afgebroken onderdelen kunnen uitvonken.

Draadvonken

Werkstukken tot 1000 x 700 x 256mm vonken we in volbad voor een hogere nauwkeurigheid. Maximale coniciteit/ 30°.

 

Vlakslijpen

Op onze vlakslijpers kunnen we stukken tot maximaal 1.100mm lengte en 650mm breedte nauwkeurig slijpen.

 

Rondslijpen

Op onze universele rondslijpmachines kunnen we inwendig, uitwendig en kopvlakslijpen, al dan niet onder hoek. Maximum werkstukafmetingen zijn 500mm diameter en lengte 900mm.

 
 
 
 

Laserlassen

Voor herstelwerk van matrijzen of fijn laswerk in alle metalen. Het grote voordeel van deze bewerking is dat er door de geringe warmtetoevoeging geen spanningen gecreëerd worden waardoor er minder kans is op vervormingen of scheuren. Vaak kunnen kapotte stukken door middel van laserlassen ook hersteld worden in plaats van een nieuw te moeten maken. Dit verkort de stilstand tijd en is ook goedkoper.

 

Ultrasoon Reinigen

Onze Finnsonic ultrasoonreiniger werkt met een traps reinigingssysteem, in een eerste tank worden de stukken gewassen en in de tweede gespoeld. Dankzij de ultrasoon golven komt het vet, vuil en roest beter los waardoor uw stukken grondiger gereinigd worden zonder moeite. Ook inwendige koelkanalen kunnen op deze manier gereinigd worden.

3D Meten

Op onze 5-assige Wenzel meetbank (1500 x 800 x 600mm) in geklimatiseerde ruimte kunnen we metingen doen in het µ-bereik. Hierdoor kunnen we controles uitvoeren (meetrapport mogelijk) op uw of onze stukken of nauwkeurige cad-files maken van stukken waarvan geen tekening bestaat.