Ons werk

Het begint met kwaliteit

We nemen de tijd om de best mogelijke oplossing te bedenken voor de klant. We denken vooraf goed na en controleren systematisch ons werk. We streven naar korte levertermijnen en goeie communicatie is daarbij essentieel. We zijn vakmannen en daar zijn we trots op.

Onze klanten

We willen een 5 sterren partner zijn van onze klanten

We ontzorgen de klant. Ons doel is een lange termijn relatie opbouwen, daarom kiezen we niet voor de gemakkelijkste oplossing maar voor de best mogelijke. In samenspraak met de klant wordt rekening gehouden met tijd, budget en kwaliteit. Daarvoor durven we out of the box te denken, proberen we nieuwe dingen uit en blijven we bij op technologisch vlak. We willen met onze dienstverlening een nieuwe standaard zetten in de markt en een bedrijf worden dat internationaal meespeelt.

Onze collega's

Het is ons doel om een bedrijf te zijn waar mensen zich goed voelen.

We gaan met respect met elkaar om en helpen elkaar waar mogelijk. We investeren continu in een aangename werkplek en opleiding. Feedback zien we als opportuniteit om ons verder te ontwikkelen.

Maatschappij
en planeet

We nemen onze verantwoordelijkheid en proberen waar mogelijk een deel te zijn van de oplossing

We houden onze impact op de planeet zo laag mogelijk door bedachtzaam om te gaan met onze middelen en gaan verspilling tegen. Stelselmatig verduurzamen we ons bedrijf. We hebben respect voor mens en dier en steunen initiatieven die onze wereld een tikkeltje mooier maken.

Adres:
Grote Steenweg 39, 9340 Lede

Openingstijden:
woensdag 08:00–16:30
donderdag 08:00–16:30
vrijdag 08:00–16:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
maandag 08:00–16:30
dinsdag 08:00–16:30